Muzlu portakal pudingi

Malzemeler:

1 lt süt
1 kaşık un
2 kaşık nişasta
1 bardak şeker
1 kaşık tereyağı
1 adet portakalın kabuğunun rendesi
1 adet portakalın suyu
2 adet muz
2 adet yumurta sarısı

Yapılışı:

Un tereyağında hafifçe kavrulur. Bir çırpma teli yardımı ile karıştırılarak süt, yumurta sarıları ve nişasta eklenerek hafif ateşte pişirilir. Muzlar ezilir, portakal kabuğu, suyu ve şeker ilave edilerek
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema