Pırasalı hamsi buğulama

Malzemeler (6 kişilik):

1 kilo hamsı
2 adet pırasa
Yarım su bardağı zeytinyağı
1 adet turp
1 adet domates
1 adet limon
Yarım demet maydanoz
Tuz, karabiber

Yapılışı:

Hamsileri iyice yıkayın ve süzün. Pırasaları çok ince bir şekilde doğrayın. Zeytinyağını tencereye koyun. Üzerine pırasaları koyup temizlenmiş balıkları ilave edin. Hiç su koymadan kapağını kapatın ve kısık ateşte 20 dakika
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema