Sarımsak soslu tavuk şiş

Malzemeler (4 kişilik)

400 gram kuşbaşı tavuk eti
1 adet soğan
5 çorba kaşığı zeytinyağı
5 diş sarımsak
Yarım limon suyu
Tuz, karabiber, kekik

Yapılışı:

Kuşbaşı doğranmış tavuk etini derin bir kabın içine koyun. Üzerine ezilmiş sarımsak, zeytinyağı, soğan suyu, limon suyunu ve baharatlarını koyup harmanlayın. 20 dakika dinlendirin. Bu sosun içinde bekleyen tavuk etlerini çöp şişlere
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema