Buharda karnabahar



Malzemeler ( 4 kişilik
): 300 gram karnabahar 2 adet kırmızı biber 2 çorba kaşığı keten tohumu 4 çorba kaşığı zeytinyağı 1 limon 6 dal nane

Yapılışı:

Karnabaharları ve kırmızıbiberi buhar da pişirmek için bir demir süzgecin içine bölüp yerleştirin. Üzerine limon suyu sıkıp kaynayan suyun üzerine oturtun. Ya da buhar pişiricinin üzerine alın. 15 dakika kadar pişirip çıkartın ve üzerinden
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema