Ekşili Çorba



MALZEMELER:
1 bardak ince bulgur 1 bardak et suyu 2 kaşık un 1 soğan 1 limon 1 yumurta 4 kaşık yoğurt 1 kaşık tereyağı

YAPILIŞI:
Kaba bulguru, soğanı, yumurta akını, tuzu ve unu ilave edip iyice yoğurun. Ardından misket kadar parçalar koparıp yuvarlayın. Bir tencerede köfteleri haşlayın. Et suyunu da tencereye ilave edin. Yoğurdun içine bir limonun suyunu sıkın.Yumurta sarısını ve
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema