Etli patates yemeği



Malzemeler ( 6 kişilik
): 4 patates 2 soğan 400 gram kuşbaşı et 3 diş sarımsak 2 adet sivri biber 1 çorba kaşığı salça 2 çorba kaşığı tereyağı Kekik, karabiber, tuz, köri

Yapılışı:

Doğranmış etleri susuz olarak tencerede 5 dakika kavurun. Üzerine salça, sarımsak ve rendelenmiş soğanı ekleyip pişirmeye devam edin. Son olarak suyu ve tereyağını da ilave edip baharatlarla tatlandırın. Çok az
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema