Antep Ezmesi Tarifi
Genel BilgilerKategori : Meze Tarifleri
Mutfak : Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Malzemeler- 3 Adet Biber
- 1 Çorba Kaşığı Biber Salçası
- 6 Adet Domates
- 1 Tatlı kaşığı Kırmızı Pul Biber
- 2 Adet Kuru Soğan
- 1 Demet Maydanoz
- 1 Tatlı kaşığı Nar Ekşisi
- 1 Fincan Zeytinyağı
- Kararında Limon, TuzHazırlanışıÖnce soğanları mutfak robotu yardımıyla kıyın. Daha sonra diğer malzemeleride robota ekleyip hepsini karıştırın, gerektiği kadar tuz ve limonun suyunu ekleyin. Afiyet Olsun
Mutfak : Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Malzemeler- 3 Adet Biber
- 1 Çorba Kaşığı Biber Salçası
- 6 Adet Domates
- 1 Tatlı kaşığı Kırmızı Pul Biber
- 2 Adet Kuru Soğan
- 1 Demet Maydanoz
- 1 Tatlı kaşığı Nar Ekşisi
- 1 Fincan Zeytinyağı
- Kararında Limon, TuzHazırlanışıÖnce soğanları mutfak robotu yardımıyla kıyın. Daha sonra diğer malzemeleride robota ekleyip hepsini karıştırın, gerektiği kadar tuz ve limonun suyunu ekleyin. Afiyet Olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder