Barbunya Ezmesi Tarifi
Genel BilgilerKategori : Meze Tarifleri
Mutfak : Türk Mutfağı
Pişirme Yöntemi : Tencere Tarifleri
Malzemeler- 2 Su bardağı Barbunya
- 1 Adet Kuru Soğan
- 4 Diş Sarımsak
- Kararında Kekik, Kırmızı Pul Biber, TuzÜzeri İçin- 1 Adet Kuru Soğan
- 2 Yemek kaşığı Tereyağı
- Kararında KekikHazırlanışıBarbunyaları ayıklayın ve tencereye alın. Soğanı irice doğrayıp barbunyaya ekleyin. Sarımsak ve baharatları ilave edip yumuşayıncaya kadar haşlayın. Karışımı mutfak robotundan geçirerek püre haline getirin. Soğanı piyazlık doğrayıp tereyağında kavurun. Kekik ekleyip ezmenin üzerine gezdirin.
Mutfak : Türk Mutfağı
Pişirme Yöntemi : Tencere Tarifleri
Malzemeler- 2 Su bardağı Barbunya
- 1 Adet Kuru Soğan
- 4 Diş Sarımsak
- Kararında Kekik, Kırmızı Pul Biber, TuzÜzeri İçin- 1 Adet Kuru Soğan
- 2 Yemek kaşığı Tereyağı
- Kararında KekikHazırlanışıBarbunyaları ayıklayın ve tencereye alın. Soğanı irice doğrayıp barbunyaya ekleyin. Sarımsak ve baharatları ilave edip yumuşayıncaya kadar haşlayın. Karışımı mutfak robotundan geçirerek püre haline getirin. Soğanı piyazlık doğrayıp tereyağında kavurun. Kekik ekleyip ezmenin üzerine gezdirin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder