Cevizli Kabak Mezesi Tarifi
Genel BilgilerKategori : Meze Tarifleri
Mutfak : Türk Mutfağı
Malzemeler- 1 Çay bardağı Ceviz İçi
- Yarım Demet Dere Otu
- 2 Adet Kabak
- 1 Yemek kaşığı Mayonez
- 1 Diş Sarımsak
- 1 Su bardağı Yoğurt
- 4 Yemek kaşığı Zeytinyağı
- Kararında TuzHazırlanışıKabakları rendeleyin ve zeytinyağında yumuşayıncaya kadar kavurun. Soğumaya bırakın. Yoğurt, mayonez ve tuzu bir kasede çırpın. Sarımsağı rendeleyin. Kabak, dereotu ve ceviz içlerini ekleyip karıştırın. Servis tabağına aktarıp ceviz ve dereotuyla süsleyerek servis yapın.
Mutfak : Türk Mutfağı
Malzemeler- 1 Çay bardağı Ceviz İçi
- Yarım Demet Dere Otu
- 2 Adet Kabak
- 1 Yemek kaşığı Mayonez
- 1 Diş Sarımsak
- 1 Su bardağı Yoğurt
- 4 Yemek kaşığı Zeytinyağı
- Kararında TuzHazırlanışıKabakları rendeleyin ve zeytinyağında yumuşayıncaya kadar kavurun. Soğumaya bırakın. Yoğurt, mayonez ve tuzu bir kasede çırpın. Sarımsağı rendeleyin. Kabak, dereotu ve ceviz içlerini ekleyip karıştırın. Servis tabağına aktarıp ceviz ve dereotuyla süsleyerek servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder