Çerkez Çorbası Tarifi
Genel BilgilerKategori : Çorba Tarifleri
Etnik : Çerkez Yemek Tarifleri
Porsiyon : 6
Hazırlanma : 75 dk
Malzemeler- 2 Adet Kırmızı Biber
- 1 Adet Kuru Soğan
- 2 Su bardağı Mısır Tanesi
- 1 Kg Parça Et
- 2 Su bardağı Taze Fasulye
- 3 Yemek kaşığı Tereyağı
- Kararında TuzHazırlanışıEtler yıkanarak, üzerini örtecek kadar su konur ve haşlanır. Haşlanan et, taze mısır ve ince doğranmış taze fasulyeyle birlikte pişirilir. Tuzu da ilave edilir. İnce doğranmış soğan yağda kavrulur ve kırmızı biber ilave edilir. Bu karışım çorbanın üzerine dökülür.
Etnik : Çerkez Yemek Tarifleri
Porsiyon : 6
Hazırlanma : 75 dk
Malzemeler- 2 Adet Kırmızı Biber
- 1 Adet Kuru Soğan
- 2 Su bardağı Mısır Tanesi
- 1 Kg Parça Et
- 2 Su bardağı Taze Fasulye
- 3 Yemek kaşığı Tereyağı
- Kararında TuzHazırlanışıEtler yıkanarak, üzerini örtecek kadar su konur ve haşlanır. Haşlanan et, taze mısır ve ince doğranmış taze fasulyeyle birlikte pişirilir. Tuzu da ilave edilir. İnce doğranmış soğan yağda kavrulur ve kırmızı biber ilave edilir. Bu karışım çorbanın üzerine dökülür.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder