Hırvat Böreği Tarifi

Hırvat Böreği Tarifi 

Genel BilgilerKategori : Börek Tarifleri
Usta : Ayşe Tüter
Pişirme Yöntemi : Fırın Tarifleri
Malzemeler- 1 Su bardağı Krema 
- 1 Kahve Fincanı Sıvı Yağ 
- 1 Su bardağı Su 
- Yarım Kg Un 
- Kararında Tuzİçi İçin- 1 Adet Kırmızı Biber 
- 5 Çorba Kaşığı Krem Peynir 
- 2 Adet Yumurta 
HazırlanışıUn, tuz ve sıvı yağ ile yumuşak bir hamur yapın .Bir saat kadar dinlendirin.Merdane açığ üzerine yağ sürün, bir saat kadar da bu şekilde dinlendirin. İçerisine iç malzemelerini karıştırarak koyun ve rulo şeklinde sarın.Bıçak ile dilimleyin. Tepsiye dizip üzerine peynirli karışımdan sürerek fırına atın.180 derece pişirin.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema