Kaynama Şorpa (Haşlama) Tarifi

Kaynama Şorpa (Haşlama) Tarifi 

Genel BilgilerKategori : Etli Yemek Tarifleri
Etnik : Diğer Etnik Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemi : Haşlama Tarifleri
Porsiyon : 8
Hazırlanma : 30 dk
Malzemeler- 2 Adet Havuç 
- 1 Demet Ispanak 
- 2 Kg Koyun Fileto 
- 1 Adet Kuru Soğan 
- 2 Adet Patates 
- Kararında Karabiber, TuzHazırlanışıSekiz çorba kasesi soğuk suya, sekiz eşit parçaya böldüğünüz eti ve ince kıyılmış soğanı ilave ederek haşlayın. Pişmeye yakın, tuzunu ilave edin ve sekiz parçaya doğradığınız diğer malzemeleri de ilave ederek, sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin. En son ortadan bölünmüş ıspanağı da ilave ettikten sonra, bolca karabiber dökerek servis edin.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema