SOSLU PATLICAN




MALZEMELER:

2 ADET PATLICAN

2 ORTA BOY DOMATES

2 DİŞ SARIMSAK

SIVIYAĞ

TUZ



YAPILIŞI:

PATLICANLARI ALACA SOYUP İSTEDİĞİMİZ ŞEKİLDE DOĞRAYALIM VE TUZLU SUDA 15 DAKİKA BEKLETELİM.
MİNİK BİR TENCEREYE SIVI YAĞ KOYUP,RONDODAN GEÇİRDİĞİMİZ DOMATESLERİ SARMISAĞI VE TUZU EKLEYİP 5 DAKİKA KADAR PİŞİRELİM.
KIZGIN YAĞDA PATLICANLARIMIZI KIZARTIP SERVİS TABAĞINA ALALIM.
ÜZERİNE DOMATES SOSUMUZU GEZDİRELİM…
SERVİSE HAZIRDIR.

AFİYET OLSUN.

Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema