TAVUKLU BEZELYE ÇORBASI


Malzemeler :

1 parça tavukgöğsü
3 çorba k. un
1 su b. süt
1 su b. bezelye
Tavuk suyu
Tarhun otu
Sıvıyağ


Hazırlanışı :
1 parça tavuk göğsünü haşlayın.Haşlanan tavuk göğsünü küp olarak esin.Tencereye sıvıyağı alın.Üzerine un ilave edin ve unu kavurun.Un kavrulduktan sonra üzerine tavuk suyu ve 1 su bardağı sütü alın.

Karıştırmaya devam edin.Daha sonra üzerine tavuk etini ilave din.Daha sonra tencereye sıcak su ilave edin çorbayı pişirmeye başlayın.Çorbayı servis tabağına alın.Üzerine tarhun otu ilave edip sıcak olarak servis edin.
samanyoluhaber.com
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema