Dantel krep

Malzemeler:

3 bardak süt
1 bardak un
1 çay bardağı sıvı yağ
4 adet yumurta
200 gr ıspanak
1 çorba kaşığı zerdeçal

Yapılışı:

Süt, un, sıvı yağ ve yumurtalar güzelce çırpılır. Krep karışımımız ikiye ayrılır. Ispanaklar robottan geçirilerek suyu süzülür ve ayırdığımız krep karışımımızın bir bölümüne eklenir. Diğer yarısına da zerdeçal ilave edilerek 2 renk krep karışımı elde edilir. Kızdırılan
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema