Fırında patlıcanlı ekmek

MALZEMELER:

1 çay bardağı zeytinyağı
2 adet patlıcan
10-15 adet kiraz domates
200 gr taze kaşar veya mozarella peyniri
2-3 dal taze fesleğen veya maydanoz
Kekik, karabiber
10 dilim köy ekmeği

YAPILIŞI:

Patlıcanlar alaca soyularak dilimlenir ve tuzlu suda bekletilerek süzülür. Patlıcanlar zeytinyağında kızartılır. Köy ekmeklerinin üzerine 2-3 dilim patlıcan, domates dilimleri ve peynirler
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema