Mandalina pastası

Malzemeler:

1 adet hazır sade pastaban
5 adet mandalina
2 kaşık un
1 kaşık nişasta
1 bardak şeker
2 adet yumurta sarısı
1 kaşık tereyağı
3 bardak süt
2 çorba kaşığı Hindistan cevizi
Süsleme için şekerlemeler

Yapılışı:

Mandalinalardan 2'sinin suyu sıkılarak pastabanımız ıslatılır. Diğer yandan süt, un, yumurta sarıları, şeker ve nişasta çırpılarak pişirilir. Muhallebi kıvamına gelince tereyağı
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema