Çipura Balığı Kızartması



    1. Kişi sayısına göre balık alınır, içleri ve pulları temizlenir, iyice yıkanır. Süzüldükten sonra balığın, her iki yanı, 2 yerden bıçak ile hafif kesilir. Üzeri ve içi tuzlanır, mısır ununa bulanır.
    2. Balığın büyüklüğüne uygun tavada yağ kızdırılır. Mısır ununa bulanmış balıkların  iki tarafı kızartılır.
    3. Servis tabağına alınır, bol yeşillik ile servis yapılır.
    Afiyet olsun...
    Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder

     
    Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
    Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
    Tema Yapımcısı Blogger Tema