Ispanaklı çıtır börek

Malzemeler:

500 gr ıspanak
1 adet soğan
100 gr lor peyniri
1 çay bardağı sıvı yağ
8 adet milföy hamuru
1 adet yumurta sarısı

Yapılışı:

Soğanımız yemeklik doğranıp ince kıyılmış ıspanaklarla beraber sıvı yağda kavrulur. Lor peyniri ilave edilerek ıspanaklı harcımız hazırlanır. Milföy hamurlar merdane yardımı ile açılarak arasına ikişer kaşık ıspanaklı içten koyularak ikiye katlanır. Üzerlerine
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema