PİRALİN KURABİYE

MALZEMELER:

200 gr. tereyağı
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Aldığı kadar un
1 adet yumurta
100 gr. fındık
1 paket kare bitter çikolata

YAPILIŞI:

Tereyağı, kabartma tozu, vanilya, un ve yumurta karıştırılarak yoğrulur. Hamurumuz 15 dakika kadar buzdolabında dinlendirildikten sonra ikiye bölünerek merdane yardımı ile açılır. Diğer yandan çikolatamız benmari usulü (Bir kabın su kaynayan
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema