Hünkarbeğendi



MALZEMELER:
500 gram koyun eti 2 kaşık tereyağı 2 adet soğan 1 kaşık sirke 2 adet domates 5 adet patlıcan 2 kaşık tereyağı 2 kaşık un Kekik 2 bardak süt Tuz Rendelenmiş Kaşar

YAPILIŞI:
Tencereye etleri alıp, suyu çekene dek kavurun. Tereyağını, soğanları ekleyin. 3 dakika daha kavurun. 1 çorba kaşığı sirkeyi ilave edin. Rendelenmiş domatesleri, kekiği, sıcak suyu ve en son tuzu
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema