Kıymalı mantı börek



Malzemeler ( 8 kişilik
): 200 gram kıyma 1 soğan 1 yumurta 2 su bardağı un 1 çay bardağı süt 2 çorba kaşığı tereyağı Yarım demet maydanoz 2 çorba kaşığı yoğurt

Yapılışı:

Öncelikle kıymalı içi hazırlayın. Soğanı rendeleyip üzerine kıymayı ekleyin ve karıtırın. Kıyılmış maydanoz ekleyip karışıma farklı bir lezet ekleye bilirsiniz. Hamuru açmak için yumurta, süt ve unu çok sert bir hamur
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema