Kırmızı Biber Közlemesi Tarifi
Genel BilgilerKategori : Salata Tarifleri
Mutfak : Türk Mutfağı
Pişirme Yöntemi : Közleme Tarifleri
Porsiyon : 4
Hazırlanma : 10 dk
Pişirme : 15 dk
Malzemeler- 10 Adet Kırmızı Biber
- 4 Diş Sarımsak
- 6 Çorba Kaşığı Sirke
- 2 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
- Kararında TuzSüsü İçin- 1 Tutam Maydanoz
HazırlanışıBıçak ucu ile gelişi güzel deldiğimiz biberleri fırının ızgara işlevini kullanarak közleyelim. Kabuklarını soyup çekirdeklerini temizlediğimiz biberleri, ufak parçalara bölerek salata tabağımıza koyalım. Sarımsak, tuz, sirke ve zeytinyağını blenderde çekelim. Hazırladığımız sosu, közlenmiş biberlerin üzerine döküp karıştırdıktan sonra maydanoz ile süsleyip servis yapalım.
Mutfak : Türk Mutfağı
Pişirme Yöntemi : Közleme Tarifleri
Porsiyon : 4
Hazırlanma : 10 dk
Pişirme : 15 dk
Malzemeler- 10 Adet Kırmızı Biber
- 4 Diş Sarımsak
- 6 Çorba Kaşığı Sirke
- 2 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
- Kararında TuzSüsü İçin- 1 Tutam Maydanoz
HazırlanışıBıçak ucu ile gelişi güzel deldiğimiz biberleri fırının ızgara işlevini kullanarak közleyelim. Kabuklarını soyup çekirdeklerini temizlediğimiz biberleri, ufak parçalara bölerek salata tabağımıza koyalım. Sarımsak, tuz, sirke ve zeytinyağını blenderde çekelim. Hazırladığımız sosu, közlenmiş biberlerin üzerine döküp karıştırdıktan sonra maydanoz ile süsleyip servis yapalım.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder