Peyniri Mantolu, Mantarlı Dereotlu Pilav



Malzemeler:
2 su bardağı pirinçYarım imon400 gram mantar (1 paket)1 çay bardağı zeytinyağıYarım çay bardağı tavuk suyu1 çay kaşığı tozşeker15-20 dal dereotu1 çay kaşığı tuzÜzeri için:1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniriYapılışı:Pirinci bir kaba alın. Limonu dörde kesip, 3 parçasını pirincin üzerine serpiştirin. Üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyip, 35-40 dakika dinlendirin. Ayrı bir yerde
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema