Zeytinyağlı Enginar


Zeytinyağlı Enginar
Malzemeler;6 adet enginar1 adet soğan1 adet patates1 adet havuç1 su bardağı bezelyeBirkaç demet dere otu1 limonTuz2 - 3 yemek kaşığı sıvı yağ veya zeytinyağı
Yapılışı;Enginarları limonla ovalayıp geniş bir tencereye alın. Üzerini geçecek kadar suyla doldurun,kalan limonu haşlama suyuna sıkın, ağzını kapatın ve haşlamaya bırakın. Bu arada soğanları yemeklik, diğer sebzeleri
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema