Kup Ayva Tatlısı







Ayva Tatlınızı Nasıl Alırdınız?
Yarım dilim kıpkırmızı ayva üzerine kaymaklı? Ya da doğal halinde sarı, üzeri kaymaklı?


Ayva tatlısı benim en sevdiğim kışlık tatlılardan biri. 10 senedir yapar, çoğunu da kendim yerim. Eskiden sürekli o kıpkırmızı renk için gıda boyası kullanırdım.
Sonra sallama kuşburnu çayıyla da o rengin yakalanabileceğini öğrenince gıda boyasından vazgeçtim. Sonra
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema