Cevizli katlama

Malzemeler:

200 gr dövülmüş ceviz
150 gr tereyağı
2 kaşık yoğurt
Tuz
Aldığı kadar un
1 adet yumurta sarısı

Yapılışı:

Tereyağı, yoğurt, tuz ve un karıştırılarak yoğrulur. Hamurumuz yarım saat dinlendikten sonra yufkalar açılır. Dörde bölünen yufkaların içlerine ceviz serpilerek katlanır. Hamurların üzerlerine yumurta sarısı sürülerek 180 derecelik fırında 30 dakika kadar pişirilerek sıcak
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema