Çoban aşı

Malzemeler:

300 gr kavurma
1 adet soğan
1 kaşık salça
1 çorba kaşığı pul biber
2 kaşık tereyağı
2-3 adet yumurta
Yarım demet ince kıyım maydanoz

Yapılışı:

Soğanlar yemeklik olarak doğranır ve tereyağında kavrulur. Salça ve kavurmalar ilave edilerek kavurma işlemi devam eder. İki bardak su ve pul biber eklendikten sonra 10 dakika kadar pişirilir. İstenilen adette yumurta kırılarak ince kıyım
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema