Etli kabak kalye

Malzemeler:

4 adet kabak
600 gr kuzu eti
5-6 diş sarımsak
1 adet soğan
1 çay bardağı sıvı yağ
Yarım demet dereotu
Tuz

Yapılışı:

Kabaklar uzun uzun kesilirler. Yanmaz bir tavada az sıvı yağ ile hafifçe kızartılır. Diğer yandan etler kısık ateşte yumuşayıncaya kadar pişirilir. Kabaklar tencereye dizilir, soğan bütün olarak dörde bölünerek, sarımsaklar ezilerek tencereye ilave edilir. Etler, tuz
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema