Kavurmalı börek

Malzemeler:

1/2 kg kavurma
3 kaşık tereyağı
3 adet soğan
1 çorba kaşığı karabiber
Tuz
2 bardak et suyu
2 adet yufka
1 adet yumurta sarısı
3 çorba kaşığı sıvı yağ

Yapılışı:

Kavurmamız ince kıyım kesilir. Soğanlar piyazlık olarak doğranır. Tereyağın yarısında soğanlar kavrulur. Didilen etler ilave edilerek kavurma işlemi devam eder. Et suyundan 1 bardak kavrulan etlere eklenir. Etler suyunu
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema