Yufkada pastırmalı sebze

MALZEMELER:

2 adet yufka
1 adet kabak
1 adet havuç
1 adet soğan
Yarım çay bardağı sıvı yağ
200 gr pastırma

YAPILIŞI:

Kabak ile havuçlar uzun uzun kesilir ve soğanlarla beraber az sıvı yağda kavrulur. Pastırmalar ince uzun doğranıp sebzelerle harmanlanır. Yufkalar 4'e bölünerek ortalarına sebzeli pastırmalı karışımdan koyularak kapatılır ve sıvı yağ sürülerek susam serpilir. 180 derecelik
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema