FIRINDA KAŞARLI ALABALIK

MALZEMELER:
3.Adet alabalık
1.Su bardağı kaşar rendesi
Tuz,karabiber, kırmızı biber,(isteğe bağlı olarak kekik)
1/2 Çay bardağı sıvı yağ
1.Limon
YAPILIŞI:
Önce balıklarımızı temizleyip ikiye ayıralım.Daha sonra bir kap içerisinde balıklarımızın tuzunu, yarım limonu, baharatlarımızı ve yağın yarısını koyup iyice harmanlayalım.Tepsimizi yağlayıp balıkların derisi tepsiye gelecek şekilde dizelim üzerine kaşar rendesini döküp aralarına limon dilimleri koyup. 200 derece önceden ısıtılmış fırında kızartalım.afiyet olsun........
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema