Kabak pane

 Malzemeler:

5-6 adet kabak
2 adet yumurta
1 kaşık un
2-3 kaşık nişasta
1 kaşık yoğurt
Tuz, karabiber
1 kâse galeta unu
1 su bardağı sıvı yağ (kızartmak için)

Yapılışı:

Kabaklar kabukları soyulmadan dilimlenir. Un, yumurtalar, yoğurt, tuz ve karabiber iyice çırpılır. Dilimlenmiş olan kabaklar önce nişastaya ardından yumurtalı karışıma en son olarak da galeta ununa bulanarak kızgın sıvı yağda
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema