Kestaneli pırasa çorbası

Malzemeler:

4-5 adet pırasa
2 kaşık un
10-15 adet kestane
5-6 bardak tavuk suyu
2 kaşık tereyağı
Yarım limon suyu
Tuz

Yapılışı:

Kestaneler haşlanır ve kabukları soyulur. Pırasalar küçük küçük doğranır. Tereyağı eritilir ve un hafifçe kavrulduktan sonra kestaneler ve pırasalar tavuk suyu ile beraber tencereye eklenir. 15-20 dakika kadar kaynatıldıktan sonra robottan geçirilerek pütürsüz hale
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema