Armutlu tartölet

 MALZEMELER:

4 adet armut
1 bardak krema
Yarım bardak şeker
3 adet yumurta sarısı

HAMURU İÇİN:

200 gr tereyağı
1 paket vanilya
Aldığı kadar un
1 adet yumurta
1 bardak pudra şekeri

YAPILIŞI:

Hamur malzemeleri karıştırılıp yoğrulur. Hamurumuz tartölet kalıplarına paylaştırılır ve yayılır. Armutlar soyulduktan sonra dilimlenir ve hamurların üzerine yerleştirilir. Diğer yandan krema, yumurta
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema