FIRINDA LİMONLU MEZGİT

Malzemeler:

1,5 kg mezgit balığı yoksa levrek balığı
1 adet limon
1 adet soğan
1 çay bardağı zeytinyağı
4-5 adet defne yaprağı
1 kaşık tereyağı
2 çorba kaşığı kekik
Tuz

Yapılışı:

Bu lezzetli ve hafif tarifi tüm beyaz etli balıklarla yapabiliriz. Balıklarımızın mümkün olduğu kadar büyük olmasına dikkat etmeliyiz. Balıklarımız kılçıklarından ayrılarak fletoları çıkarılır. Soğanlar piyazlık
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema