Kremalı havuç püresi

Malzemeler:

6-7 adet havuç
1 adet soğan
2-3 diş sarımsak
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 bardak krema
1 tatlı kaşığı zerdeçal
Tuz

Yapılışı:

Havuçlar rendelenir, soğan ve sarımsaklar doğranıp zeytinyağında hafifçe kavrulur. 1 bardak su ilave edilerek hafif ateşte pişirilir. Ocaktan indikten sonra krema, zerdeçal ve tuz eklenerek robottan geçirilir. Balık yemeklerinin, tavuk ve et kavurmalarını
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema