Pazılı tavuk köfte

Malzemeler:

600 gr tavuk kıyma
1 demet pazı
1 adet soğan
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Karabiber, tuz
1 adet yumurta
4 kaşık galeta unu
Kızartma için sıvı yağ

Yapılışı:

Pazılar ince kıyım doğrandıktan sonra soğanlarla beraber zeytinyağında hafifçe çevrilir. Diğer bütün malzeme tavuk kıyması ile karıştırılarak yoğrulur. İstenilen büyüklükte köfteler yapılarak kızgın sıvı yağda pişirilir.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema