Tavuklu Akdeniz Güveci

Malzemeler:

6-7 adet tavuk baget
300 gr mantar
1 kâse çekirdeksiz yeşil zeytin
2 adet soğan
7-8 diş sarımsak
1 kaşık tereyağı
1 dal taze kekik
Tuz, karabiber, kimyon, pul biber

Yapılışı:

Sarımsaklar bütün olarak, soğanlar piyazlık olarak doğranır. Zeytinler hariç bütün malzeme harmanlanarak yağlanmış bir güvece yerleştirilir. Güveç tenceresine sadece 1 bardak su ilave edilerek 170 derecelik
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema