Terbiyeli hindi şiş

Malzemeler:

1 kg hindi but kuşbaşı
1 adet soğan
2-3 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı hardal
3 çorba kaşığı soya sosu
1 çay bardağı zeytinyağı
2 kaşık yoğurt
20-25 adet çöp şiş

Yapılışı:

Soğanlar piyazlık olarak doğranır. Sarımsaklar ezilir ve bütün malzeme derince bir kap içerisinde harmanlanır. Hindi etleri bu karışımın içine yatırılarak en az 2 saat bekletilir. Ardından terbiyelenen etler çöp
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema