KREMALI MANTARLI TAVUK

Malzemeler:

500gr tavuk göğüs eti
300 gr mantar
1 bardak krema
1 adet soğan
Tuz
1 tatlı kaşığı köri
1 tatlı kaşığı taze çekilmiş karabiber
Yarım çay bardağı sıvı yağ

Yapılışı:

Tavuklar kuşbaşı olarak doğranır, yemeklik olarak kıyılmış olan soğanlarla beraber sıvı yağda hafifçe çevrilir. Mantarlar ilave edilerek çevirme işlemi devam eder. Baharatlar ve tuz eklendikten sonra
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema