Yeşil mercimekli pazı dolması

Malzemeler:

2 demet pazı
2 adet soğan
4-5 diş sarımsak
1 bardak yeşil mercimek
1 kaşık biber salçası
Tuz
Karabiber
1 adet limon
1/2 bardak zeytinyağı

Yapılışı:

Yeşil mercimekler tam yumuşamadan 10 dakika kaynar suda haşlanır ve süzülür. Soğanlar ve sarımsaklar yemeklik olarak doğranır az zeytinyağında kavrulur. Salça ve mercimekler eklenerek kavurma işlemi devam eder. Diğer yandan
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema