Güveçte Tokat sarma

Malzemeler:

300 gram salamura yaprak
200 gram dana kıyma
2 adet orta boy soğan
2 adet orta boy domates
2 çorba kaşığı pirinç
1 tatlı kaşığı salça
4 dal kıyılmış dereotu
4 dal kıyılmış maydanoz
Tuz, karabiber, nane

Güvecin altı için:

2 çorba kaşığı sıvıyağ
1 adet soğan
1 adet havuç
1 adet domates
Tuz

Yapılışı:

Yapraklarınız tuzluysa sıcak suya batırıp çıkarın ve kenara alın. Kıymayı
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema