Havuçlu tarçınlı et

Malzemeler:

500 gr kuşbaşı kuzu eti
2 adet soğan
2 adet havuç
1 adet kabuk tarçın
1 tatlı kaşığı toz tarçın
1 çay kaşığı toz şeker
1 çay kaşığı tuz
2 çorba kaşığı tereyağı
Birkaç dal taze kekik
1 adet patates
1 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı yer fıstığı

Yapılışı:

Etleri yıkayıp süzdükten sonra kızgın tencereye aktarın. Suyunu salıp çekene dek pişirin. Üzerine kıyılmış
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema