Tavuk suyu çorba

Malzemeler:

Yarım tavuk göğsü
2 diş sarımsak
2 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı tereyağı

Üzeri için:

1 tatlı kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber

Yapılışı:

Tencereye 4 bardak su koyun. Tavuk göğsünü 20 dakika haşlayın. Pişince süzüp suyunu ayırın. Etlerini de irice parçalayın. Çorbayı yapacağınız tencerede tereyağını eritin. Üzerine unu ekleyip 2 dakika kavurun. Ezilmiş
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema