Tavuklu yufkalı pilav

Malzemeler (6 kişilik):

400 gram tavuk göğüs eti
1 adet soğan
1 çay bardağı bezelye
2 çorba kaşığı tereyağı
1 su b ardağı pirinç
1 adet havuç
1 adet soğan
2 adet yufka
1 çorba kaşığı yoğurt
1 adet yumurta sarısı

Yapılışı:

Tavuk etinin üzerine 2 bardak su ekleyip 25 dakika pişirin. Suyunu süzün, tavuk etlerini didikleyip hazırlayın. Ayrı bir tencerede tereyağını eritin üzerine rendelenmiş
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema