Üzümlü portakallı tavuk budu

Malzemeler (4 kişilik):

1 çay bardağı kuru üzüm
1 adet portakallın suyu
1 tatlı kaşığı şeker
4 adet tavuk budu
2 çorba kaşığı tereyağı
1 adet soğanın suyu
Tuz, karabiber, kırmızı pul biber

Yapılışı:

Fırın kabına tavuk butlarını koyup üzerine 10 dakika sıcak suda bekletilmiş kuru üzümü, şekeri, tereyağını ve soğan suyunu ekleyip kapağını kapatın. 170 derecedeki fırında 40 dakika pişirin.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema