Kabak Pane


Patlıcan balığındaki pane sosunu çok sevince kabak içinde denedim. Yine çok güzel oldu. Tabii yine sarımsaklı yoğurtlu.

Deneyin pişman olmayacaksınız.

Malzemeler :


  • 4 adet kabak
  • Pane için; 1 su bardağı süt , 1 su bardağı un,1 adet yumurta, 1 çay kaşığı karbonat, tuz,

Yapılışı:

  1. Kabakları soyun, ince uzun dilimler halinde kesin. Kalın keserseniz pişmeme ihtimali var.
  2. Tüm pane malzemelerini karıştırarak pane sosu hazırlayın.
  3. Sosun kıvamı boza kıvamında olacak, gerekirse biraz daha süt veya biraz daha un ekleyebilirsiniz.
  4. Kabakları bu karışıma bulayarak, kızartın. Havlu kağıdın üstüne çıkartın. Sarımsaklı yoğurtla ikram edin.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema