Zeytinyağlı kereviz topları



Malzemeler ( 6 kişilik
): 5 kereviz 2 soğan 1 çay bardağı zeytinyağı 2 adet kesme şeker 2 patates 1 havuç 4 çorba kaşığı pirinç 1 limon 1 çay kaşığı tuzYapılışı:

Kerevizlerin kabuklarını kalınca soyun. Limon suyu ile ovun. Soğanları yarım ay şeklinde kesin. Tencerede soğanı zeytinyağı ile 2 dakika kavurun. Patates ve havuçları da iri bir şekilde doğrayıp tencerenin içine ilave edin. Üzerine
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema