Balık Adana



Malzemeler( 8 kişilik
):
600 gram balık fileto 1 soğan 2 çorba kaşığı tereyağı Tuz, karabiber, kırmızı pul biber 2 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz 1 yumurta akı

Yapılışı:

Bir kabın içine balıketini ince bir şekilde kıyın. Üzerine diğer malzemeleri ekleyip yoğurmaya başlayın. Soğanı rendeleyin ve üzerine ekleyin. Tüm bu malzemeleri de bir mutfak robotundan geçirin. Dinlenmiş eti
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Güncel Portal | WeBlogizm
Copyright © 2013. Ustalara Özel Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Blogger Tema